Скороморозильні камери продаж, монтаж
тлф. (050) 331-30-42, (068) 510-43-18
ТОВ ТВК «Болеро-Сервіс» займається постачанням та обслуговуванням шаф та камер для шокового заморожування.
Шафа низькотемпературна призначена для шокового заморожування напівфабрикатів, м'яса, риби, овочів, фруктів, тіста. Робоча температура до -45 ° С при температурі навколишнього повітря до +42 ° °. Час заморозки залежить від продукту і становить від 20 до 120 хвилин, потужність до 200 кВт.
Морозильна (низькотемпературна) збірна камера трохи відрізняється від холодильної (середньотемпературної). Вона виготовлена з каркасною конструкцією, потужнішою холодильною установкою, яка має 2 холодильні агрегати, 2-х секційний охолоджувач повітря, відділювач рідини.
Скороморозильні камери служать для швидкого заморожування харчових продуктів, що дозволяє не втрачати смакових якостей і довше зберігати харчові продукти.
Необхідність шокової заморозки викликана тим, що напівфабрикати, якими б вони не були, повинні бути негайно використані або заморожені протягом чотирьох (максимум) годин після приготування.
Скороморозильна камера призначена для "шокового заморожування" продуктів наступних типів:
-
пельменів, вареників, пирогів, млинців;
-
котлет, гамбургерів, чебуреків, сосисок;
-
м'ясних та рибних напівфабрикатів;
-
тіста та булочок;
-
ягід та грибів;
-
загартування морозива.
Шокове заморожування зберігає готові продукти на дуже тривалий термін без порушення гігієнічних норм, яка дозволяє зберегти поживну цінність і смак і аромат свіжої випічки, фруктів і овочів, рибних і м'ясних напівфабрикатів до самої разморозки.На сьогодні заморожування продукту за мінімальний час в потоці холодного повітря - єдиний 100% натуральний спосіб консервації продуктів : тільки він дозволяє зберегти і смак, і структуру первинного продукту.
Ви можете поставити будь-яке питання, що цікавить, нашим фахівцям
Українa, 02095, м. Київ, вул. П. Григоренка, 26А
тел. моб.: (050) 331-30-42, (068) 510-43-18
e-mail: bolerocold@gmail.com